ANN-SOFIE

Öppnade salongen tillsammans med Karolina när jag var 21 år, då såg jag det mest som en rolig grej och hade ingen aning om att det skulle komma att betyda så oerhört mycket för mig som det faktiskt gör. Det är fantastiskt roligt att ha varit en del av Andra Långgatan i över 10 år och själva arbetet blir bara roligare för varje år som går. När jag inte står och klipper skriver jag musik, turnerar runt med mitt band eller hänger på landet och grejar med mitt gamla hus.

Specialitéer:
Detaljer!! Att ringa in exakt vad som uttrycker just den där stilen, frisyren e'ller känslan jag och kunden är ute efter och sedan se det växa fram medans tanke, teknik, känsla, händer och sax samarbetar är lycka för mig. Hantverket i yrket är det finaste.

LINNÉA

Älskar skägg! Gillar även att fika. Tar gärna en kopp kaffe med dig på salongen innan vi gör dig ännu snyggare! Tycker om loppisar och livet på landet. Utbildad barberare/herrfrisör. Gillar old school och 20-tals frillor!

Specialitéer:
Detaljerna i helheten. (Fika) en baddare med kniven också!

DANIEL
Vid bokning av tid förbinder du dig att senast avboka 24h innan din tid vid förhinder för att inte bli debiterad för avsatt tid. Det går att avboka via telefon, telefonsvarare eller via bokningstjänsten online.
Du kan även ringa oss på 0320 - 15 606 för att boka tid.