KAROLINA

Startade Kolla Kolla tillsammans med Ann-Sofie 2006 och det är något av det bästa jag gjort! Trots att jag snart börjar skymta en guldklocka för lång och trogen tjänst så har jag aldrig varit mer taggad. Jag älskar att cykla ner till jobbet i gryningen, (den morgonpigga av oss här ja!)

Specialitéer?
Tiger-tofs. Ha ha!
Trivs ju väldigt bra med kombinationen av allt som vårt arbete innebär. Gillar både att göra det bästa av kundens specifika önskemål men även att få skapa fritt utan direkta riktlinjer.  Att få till en förlängning av kundens personlighet är också gött!

JOHAN

Naturälskande filur som sysslar med yoga och paddlar kajak. Gjort några år i Australien där jag hängt med kängurus och klippt surfare på stranden. Utbildad dam och herrfrisör.

Specialitéer:
Fades och skägg men jag gillar även att jobba med färg och form

GRY

Ursprungligen från Norge där jag utbildade mig till frisör men har jobbat i Göteborg i Göteborg sedan 22år.
Bla drivit salong Duo på södravägen i 15år. Tycker att alla delar inom yrket är kul!

YLVA

Salongens hund som är här när Gry är här. Ser till att alla får ett glatt mottagande och den kärlek en behöver!

EDDIE

Har gått på Svenska Frisörskolan och är nu otroligt peppead på att göra min praktik på Kolla Kolla då det varit mitt mål ända sedan frisöryrkesiden kläcktes.
Ser fram emot att boosta folks utstrålning med hjälp av frisyrer. Allt gott.
Vid bokning av tid förbinder du dig att senast avboka 24h innan din tid vid förhinder för att inte bli debiterad för avsatt tid. Det går att avboka via telefon, telefonsvarare eller via bokningstjänsten online.
Du kan även ringa oss på 031-12 33 02 för att boka tid.