MIKAELA

Jag är en upplevelse!

Specialitéer?
Det jag verkligen brinner för är färg och lockiga hår! Är även utbildad barberare.

JOLINE

Jag har jobbat 15 år som frisör i Sveriges regnigaste stad. Jag dricker inte kaffe. Sitter sällan still. Älskar att göra människor glada. Springer till vagnen och går på spelningar titt som tätt.

Specialiteer:
Trots att jag dagligen bär svart älskar jag färg, färg, färg!!!

JOHAN

Naturälskande filur som sysslar med yoga och paddlar kajak. Gjort några år i Australien där jag hängt med kängurus och klippt surfare på stranden. Utbildad dam och herrfrisör.

Specialitéer:
Fades och skägg men jag gillar även att jobba med färg och form

KAROLINA

Startade Kolla Kolla tillsammans med Ann-Sofie 2006 och det är något av det bästa jag gjort! Trots att jag snart börjar skymta en guldklocka för lång och trogen tjänst så har jag aldrig varit mer taggad. Jag älskar att cykla ner till jobbet i gryningen, (den morgonpigga av oss här ja!)

Specialitéer?
Tiger-tofs. Ha ha!
Trivs ju väldigt bra med kombinationen av allt som vårt arbete innebär. Gillar både att göra det bästa av kundens specifika önskemål men även att få skapa fritt utan direkta riktlinjer.  Att få till en förlängning av kundens personlighet är också gött!
Vid bokning av tid förbinder du dig att senast avboka 24h innan din tid vid förhinder för att inte bli debiterad för avsatt tid. Det går att avboka via telefon, telefonsvarare eller via bokningstjänsten online.
Du kan även ringa oss på 031-12 33 02 för att boka tid.